Signnieuws

Corporation komt met de Small Business Edition van CorelDRAW Graphics Suite X5. Voor een prijs van € 799,- exclusief btw, is het mogelijk om de suite te installeren op maximaal drie afzonderlijke systemen.

Dit nieuwste pakket met professionele grafische toepassingen biedt kleine en beginnende bedrijven alle gereedschappen die ze nodig hebben om pakkende afbeeldingen en mooi materiaal te maken: van sprekende logo's en borden, tot prachtig marketingmateriaal, briefpapier, visitekaartjes en in het oog lopende webafbeeldingen.

Sjabolonen
Met de suite kunnen meerdere werknemers gemakkelijk inhoud importeren en delen, op basis van de toonaangevende bestandscompatibiliteit. Dankzij de handige leermiddelen en honderden professionele sjablonen wordt het snel, makkelijk en doelmatig om professionele illustraties en lay-outs te maken en digitale afbeeldingen te bewerken. Bovendien bevat deze versie een ingebouwde zoekfunctie voor inhoud, nieuwe tools voor kleurenbeheer en nieuwe en verbeterde tekengereedschappen voor het stroomlijnen van de ontwerpwerkstroom.

Beschikbaarheid
CorelDRAW Graphics Suite X5 Small Business Edition is nu beschikbaar in het Engels, Duits, Frans, Nederlands, Italiaans, Spaans, Portugees (Brazilië), Russisch, Tsjechisch en Pools voor de adviesprijs van € 799,- excl. btw.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.