Signnieuws

Spandex introduceert een virtueel 3D-carwrap visualisatieplatform, onder de naam Zeno. De software wordt exclusief door Spandex gedistribueerd in Europa en Australië.

Tijdens gesprekken met de eigenaar van een auto, kunnen wrapinstallateurs direct een realistisch beeld tonen van het gewrapte voertuig.

Eenvoudig in gebruik

Zeno is een – op abonnement gebaseerde – softwaretool, waarmee professionals in carwrapping snel fotorealistische concepten van hoge kwaliteit kunnen creëren én visualiseren. De tool is eenvoudig te gebruiken en vereist geen ervaring met ontwerpen of techniek. Gebruikers kiezen het automodel en de kleuren. De software genereert dan onmiddellijk een 3D-concept dat vanuit meerdere hoeken is te bekijken. Vervolgens kan het concept in zes verschillende en gesimuleerde situaties worden geplaatst om de effecten van schaduwen, glinsteringen en reflecties op het materiaal te testen. 

Customer Design Studio

De software bevat een volledig assortiment kleuren wrapfolie en meer dan 400 voertuigmodellen, inclusief bedrijfswagens. Carwrappers hebben toegang tot alle merken materiaal van Spandex, waaronder Avery Dennison, 3M, Orafol en Arlon. Zeno beschikt bovendien over een Customer Design Studio, waar gebruikers hun eigen afbeeldingen kunnen uploaden. Er zijn ook meer dan 1.000 afbeeldingen beschikbaar voor de creatie van unieke ontwerpen.

De software bevat een volledig assortiment kleuren wrapfolie en meer dan vierhonderd voertuigmodellen, inclusief bedrijfswagens.

360 graden weergave

Zodra het ontwerp klaar is, wordt een lijst weergegeven met alle benodigde materialen zodat gemakkelijk kan worden doorgeklikt naar de Spandex-website om deze te bestellen. Wrappers kunnen het ontwerp ook downloaden als een interactieve, 360 graden weergave. Deze kunnen ze meegeven aan potentiële klanten, gebruiken op hun eigen website of delen op social media.

Exclusief bij Spandex
Zeno is exclusief bij Spandex verkrijgbaar als jaarabonnement voor 590 euro. Het kan rechtstreeks op de Spandex-website worden aangekocht. Meer informatie en productdemonstraties vind je hier.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.