Signnieuws

SPS Technoscreen en het Taiwanese Atma Champ Ent. Corp. presenteren, na vele jaren van intensieve samenwerking, op Fespa in München trots de geheel nieuwe Astran QX-serie cilinder zeefdrukmachine. Een nieuwe generatie servo-aangedreven cilinder zeefdrukmachines, voorzien van CCD-camera beeldregistratie.

De Astron QX cilinder zeefdrukmachine die SPS Technoscreen samen met het Taiwanese Atma Champ Ent. Corp. heeft ontwikkeld.

Volgens SPS Technoscreen zet de Astron QX een nieuwe norm en kent geen gelijke in de markt. Initiële zeefwissel, het instellen op de velformaten en het instellen van de drukparameters, al deze handelingen vragen steeds minder dan één minuut tijd.

CCD-camera beeldregistratie

Naast de traditionele velregistratie tegen aanlegstiften, beschikt de Astron QX ook over CCD-camera beeldregistratie. Dit in het bijzonder nuttig wanneer digitaal- en zeefdruk worden gecombineerd, maar ook als het basismateriaal een zeer zachte kant heeft of het te zeefdrukken materiaal is gelamineerd is of lijmkanten heeft. Ook in geval er geen goed geschoolde operator voorhanden is, heeft het systeem van camera beeldregistratie zo zijn voordelen.

De Astron QX is gebouwd met veel aandacht voor goede ergonomie voor de bediener. Het vier zuilensysteem en het uitschuifbare zeefdrukraam maken het werken met deze machine licht en zeer aangenaam, aldus SPS.

SPS Technoscreen, hal A3 – stand A31

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.