Signnieuws

Viscom, die van 4 tot en met 6 november in Frankfurt wordt gehouden, is het decor voor de kick-off van de eerste ‘designmaker competition'. Er zullen live demonstraties en lezingen worden gehouden. Opzet is de beste ontwerpideeën op verschillende reclamedragers boven water te krijgen.

De organisatie van de wedstrijd is op zoek naar ideeën om ontwerpen te realiseren op een zo breed mogelijk scala aan media/reclamedragers. Tijdens een apart evenement in het voorjaar van 2011 zullen aan de beste ontwerpen prijzen worden uitgereikt.

Consistentie
De wedstrijd staat open voor alle creatieve professionals. In aanvulling op de creatieve kwaliteit van het ontwerp zal de consistentie van het totale concept, zoals dat wordt gerealiseerd op verschillende media, een beslissende factor in de beoordeling zijn.

Tien vormen
Het ontwerp moet effectief zijn in tien verschillende vormen: als een volledige en een gedeeltelijke auto wrap, op een sticker, als meubilair/winkelinrichting (als een wrap voor een toilet), op een gedrukte poster, op glas, in een lichtbak, als textielprint en als transfer op een porseleinen kopje.

Stand
Op stand I90 in Halle 3.0 van Viscom kunnen bezoekers meer te weten komen over de nieuwe competitie en praktische voorbeelden zien en ervaren. Voor elke gewenste categorie zal een een ontwerp worden getoond.

Deadline
De deadline voor ontwerpers om in te zenden is eind januari 2011. De eerste drie winnaars worden gekozen door een deskundige jury. De overall winnaar wordt bepaald op het een aparte evenement dat volgend voorjaar wordt gehouden.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.