Signnieuws

Stogger is geëindigd op de 13e plaats in de MKB Innovatie Top 100 met de draadloze ledverlichting. Dat werd 26 september bekendgemaakt in Apeldoorn. Deze ranglijst is bedoeld als stimulans om te innoveren.

De MKB Innovatie Top 100 is een etalage van ondernemingen die de smaak van innoveren te pakken hebben. Alle Top 100-bedrijven zagen hun winst toenemen, namen extra personeel aan en werden internationaal actiever. Hierdoor is een plek in de MKB Innovatie Top 100 een goede graadmeter voor succes gebleken, aldus organisator KvK.

Stogger

Stogger uit het Limburgse Panningen heeft een (geoctrooieerd) alternatief ontwikkeld voor bestaande lichtsystemen, namelijk draadloze ledverlichting. De toepassingen zijn legio, maar het bedrijf ziet met name potentie voor de lichtreclame-industrie. Dit product is in 2017 op de markt gebracht. In Sign+ Magazine 6-2017 stond een uitgebreid artikel over dit bedrijf.

Filmpje

Bekijk hier een filmpje, gemaakt door de organisatie van de MKB Innovatie Top 100, met onder meer een gesprek met Pieter Peeters van Stogger.

Bekijk ook een eerder berichtje hierover.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.