Signnieuws

Kiian Digital presenteert op Fespa in Amsterdam diverse textieltoepasssingen waarbij gebruik is gemaakt van de eigen sublimatie-inkten.

De sublimatierange van Kiian Digital bestaat uit 12 inkten, bestaande uit 81 kleuren. Toegespitst op de raag naar hoge kwaliteit afbeeldingen op verschillende soorten textiel alsook ruwe materialen. De applicaties die op Fespa zijn te vinden, zijn onder meer high fashion kleding, sportkleding, apparatuur en huishoudtextiel. Kiian

Interieurdecoratie en kleding

“Digitaal printen is enorm populair geworden in de textiel- en interieurdecoratie-industrie, waar kleur, prestatie en onmiddellijke verkrijgbaarheid cruciaal zijn”, zegt Marco Girola, Kiian Digital Marketing Specialist. “Door duizenden internationale industrieprofessionals bij elkaar te brengen, voorziet Fespa Digital in een ideaal platform om de verscheidenheid aan producten te tonen die zijn bereikt met onze sublimatie-inkten.”

De fabrikant laten weten dat de inkten compliant zijn aan de wereldwijde Textile System standaard en een brede range aan grootformaat printkoppen, zoals die van Epson, Ricoh, Kyocera en Panasonic.

Kiian Digital – hal 5, stand K20

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.