Signnieuws

Summa introduceert de Summa S Klasse 3 snijplotters. Een geavanceerde serie apparaten, ontworpen voor professionele gebruikers en voorzien van nieuwe opties.

De kern van de S Klasse 3 wordt gevormd door de True Tangential Cutting Technology. De toevoeging van de nieuwe OPOS-camera met ingebouwde beeldverwerking zorgt voor snelle markeringsherkenning en -verwerking, waardoor print- en snijworkflows soepeler en efficiënter worden. De snijkop is volgens Summa de meest geavanceerde in de vinylplotterserie en kan automatisch schakelen tussen snijden en rillen. “Perfect voor verpakkingsopdrachten in kleine oplagen.”

Hoge precisie

De voorganger, de S Klasse 2, is al tien jaar op de markt. “Voor de S Klasse 3 hebben we het goede en beproefde behouden. En hoewel ze er onder de motorkap op het eerste gezicht misschien hetzelfde uitzien, is er veel geüpgraded. De nieuwste elektronica maakte een sneller reactievermogen mogelijk, naast betere gegevensverwerking en bereikbare nauwkeurige motorische controle, resulterend in een soepeler, sneller en betrouwbaarder resultaat”, zegt Randi Kerkaert, productmanager.

Nieuwe mogelijkheden ontdekken

Tegenwoordig is vinyl snijden waarschijnlijk niet het populairste onderwerp in de signbranche, stelt Summa. “Dankzij de lange levensduur van elke Summa vinylplotter kunnen signshops de noodzaak van verdere investeringen in vinylsnijapparatuur vermijden. Aan de andere kant blijft het beschikbaar hebben van een premium snijplotter op de werkvloer essentieel en cruciaal voor veel bedrijven”, zegt Christof Van Driessche, CCO bij Summa. “Een betrouwbare snijplotter wordt zelfs in een industriële omgeving zeer gewaardeerd. Met de introductie van de S Klasse 3 willen we signbedrijven nieuwe mogelijkheden bieden om hun huidige vinylsnijactiviteiten uit te breiden en nieuwe gebieden te verkennen, zoals het snijden en rillen van karton. “

De machine is vanaf deze maand beschikbaar bij Summa-leveranciers.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.