Signnieuws

Dimix (totaalleverancier voor de signbranche) en Falk & Ross (distributeur van promotionele producten) organiseren in oktober drie dagen het evenement ‘DTF, the next generation’, waar bezoekers de kans krijgen om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Direct to Film te verkennen.

Bezoekers kunnen zich onderdompelen in de wereld van DTF en de toekomst verkennen van deze techniek.

Gedurende deze dagen kunnen bezoekers deelnemen aan productpresentaties, met een speciale focus op de pas gelanceerde Mimaki TXF150-75. Deelnemers kunnen de nieuwste trends op textielgebied ontdekken en een eigen T-shirt personaliseren met een logo. Ook is er ruimte voor het stellen van vragen en zijn er verschillende aanbiedingen.

Sprekers

Verschillende sprekers zullen hun expertise delen met de bezoekers. Dit zijn Jan de Smet, productspecialist DTF bij Dimix, Christophe Claeys, Sales representative Nederland Falk & Ross en Jeroen Ampoorter, Sales representative Belux Falk & Ross.

Data en locaties

Het evenement is te bezoeken op drie momenten in oktober, op drie verschillende dagen. Op 17 oktober bij Mimaki in Diemen, op 24 oktober bij Dimix in Breda en op 26 oktober bij Dimix in Genk (B). De deuren staan open van 12.00 tot 17.00 uur, en het programma van de dag is als volgt:

  • 12.00 uur – Ontvangst met lunch
  • 13.30 uur – Presentaties door Dimix en Falk & Ross
  • 14.30 uur – Demonstraties en productassortiment in de showroom
  • 17.00 uur – Afsluiting

Aanmelden
Geïnteresseerden kunnen gratis deelnemen aan deze dag, na aanmelding via dimix.com/dtfdays

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.