Signnieuws

Sun Chemical introduceert de CXX range, een uniek ontwikkelde range van vormbare inkten voor 3D applicaties. CXX is de eerste inktrange die speciaal voor automotive toepassingen is ontwikkeld.

Design wordt in de automotive industrie steeds geavanceerder en vereist hoogwaardige inktproducten. Dit geldt tevens voor de nog steeds toenemende hoeveelheid en soorten gebruikte materialen. Automotive toepassingen, zoals snelheidsmeters met een 3D-effect, vereisen vormbare inkten om het gewenste visuele effect in het dashboard te kunnen bereiken.

Consistent
Met een consistente vormbaarheid, kunnen de CXX-inkten de noodzakelijk vervorming – een cruciaal onderdeel van het productie proces – weerstaan zonder impact te hebben op de kleurdensiteit, opaciteit en de uiteindelijke kwaliteit. CXX is onderdeel van Sun Chemical's, nieuw geïntroduceerde SunHytek familie op maat gemaakte inktoplossingen voor plastic componenten en in-mould decoraties.

Zeefstabiliteit
CXX series inkten hebben nog steeds het gebruikersgemak van de bestaande Sun Chemical automotive inkten door het combineren van eigenschappen zoals grote zeefstabiliteit, snelle droging, perfecte adhesie, goede krasvastheid en perfecte druk eigenschappen met toegenomen vervormingkwaliteit.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.