Signnieuws

Op vrijdag 9 en 16 mei organiseert de Vakgroep Lichtreclame van Uneto-VNI, in samenwerking met Overhuys Verlichting en Glasblazerij De Graaf, twee technische middagen. Deze gratis bijeenkomsten hebben als thema: de diverse technische aspecten van neon en led en het zoeken en verhelpen van neonproblemen in de praktijk.

Insteek van deze middagen is dat de monteurs diverse inzichten in de technische (on)mogelijkheden van neon en led en daarbij horende producten krijgen gepresenteerd. "De uiteindelijke doelstelling is de kwaliteit in de lichtreclamebranche te bestendigen of te verbeteren naar een nog hoger niveau", aldus Terry Heemskerk, manager vakgroep Lichtreclame. Tevens zal de Mila-trailer aanwezig zijn. Deze trailer is ingericht als mobiel klaslokaal met als onderwerp ‘Licht'.

De middagen staan open voor de medewerkers van zowel leden van de Vakgroep Lichtreclame als voor niet-aangesloten lichtreclamebedrijven. Hoewel de middag gericht is op monteurs, zijn ook andere belangstellenden welkom.

Er zijn twee locaties, te weten:

* Glasblazerij De Graaf te Nuenen op 9 mei;

* Overhuys Verlichting te Zwanenburg op 16 mei.

Een rondleiding bij beide bedrijven behoort tot het programma. Per dag kunnen maximaal vijftig mensen deelnemen. Glasblazerij De Graaf zal voor hun programmaonderdeel ook op 16 mei bij Overhuys aanwezig zijn en Overhuys zal op 9 mei aanwezig zijn bij De Graaf Glasblazerij.

Meer informatie en inschrijvingen: t.heemskerk@uneto-vni.nl

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.