Signnieuws

Met de toevoeging van textielfolies van het Duitse Stahls’ breidt Vink België het aanbod aan heattransfer films verder uit.

Stahls’ snijfolie met metallic effect.

Stahls’ is een Duitse fabrikant van apparatuur en materialen voor thermische textielbedrukking. Volgens Vink zijn de textielfolies van de firma van uitstekende kwaliteit en hebben een lange levensduur. De specifiek ontworpen lijmlaag zorgt voor een perfecte hechting op vrijwel alle soorten textiel. Bovendien behouden de printfolies hun hechting en kleur na eindeloze wasbeurten, aldus Vink over het materiaal van deze nieuwe partner.

Cad-cut en Cad-color

Het Cad-cut assortiment van Stahls’ omvat meer dan honderd kleuren die diverse mogelijkheden bieden voor textieldecoratie; van glitter, metallic en reflecterende afwerkingen tot duurzame eigenschappen voor allerlei soorten textiel. Het digitaal bedrukbare Cad-color aanbod is speciaal ontwikkeld voor de bedrukking van individuele kleuren en kleurovergangen op verschillende soorten textiel, variërend van glitter, flock, sublistop en glow-in-the-dark tot andere types flexfolies. Uitgesneden teksten en logo’s zijn eenvoudig aan te brengen met de hittebestendige applicatietape.

Efficiënt pellen en persen

De weeding table maakt pellen eenvoudiger, met behulp van warmte.

Het pellen van een ontwerp vraagt vaak veel tijd. De heattransfer films van Stahls’ zijn volgens Vink eenvoudiger en sneller van de backing te verwijderen. Het bedrijf heeft bovendien handige accessoires, zoals een led weeder tool, die het pellen vereenvoudigen. Zo is ook de speciaal ontwikkelde weeding table een ergonomisch hulpmiddel om uitgesneden folies makkelijker te pellen met behulp van warmte.

Inspiratiedag

Om textieldrukkers in België kennis te laten maken met het nieuwe assortiment, organiseert Vink op donderdag 6 oktober een Stahls’ Inspiration Day bij voetbalvereniging KV Mechelen, van 14.00 tot 20.00 uur. Naast een presentatie van het aanbod, zijn er demo’s en worden tips & tricks gegeven over het gebruik van heattransfer films. Voetballiefhebbers krijgen bovendien de kans om een kijkje te nemen achter de schermen van KV Mechelen.

Inschrijven kan hier.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.