Signnieuws

Spandex kondigt nieuwe Avery Dennison automotive films aan, waarmee het bestaande assortiment met wrappingproducten voor voertuigen wordt uitgebreid.

De serie met 5 nieuwe producten bevat films die de uitstraling van de auto verbeteren, de ruiten beschermen en tegelijkertijd privacy en bescherming bieden voor passagiers.

Carwrap folie

• AWF HP Series
Deze serie omschrijft Spandex als een kostenbesparende en hoogwaardige metallic charcoal kleur voor een getinte uitstraling met uitstekende UV-blokkering en antireflectie.

• AWF HP Pro Series
Luxe metallic charcoal kleur met hoogwaardige prestaties voor een getinte look en bescherming tegen warmte, schitteringen en schadelijke UV-straling.

• AWF HP Safety Series
Hoogwaardige film, charcoal kleur met uitstekende bescherming tegen UV-straling met veiligheidslaminaat voor een perfecte scherfbinding. Biedt tegelijkertijd een getinte look.

• AWF NR Pro Series
Niet-reflecterende grafietkleur, getinte look, zonder schittering, met indrukwekkende UV- bescherming en kleurstabilitiet voor een metaalvrije film.

• AWF Shield 75
Optisch helder, ontworpen om infraroodwarmte en zonne-energie af te stoten zonder dat er visuele vervormingen, verduisteringen of reflecties optreden.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.