Signnieuws

Total Identity, Total Active Media en Koeweiden Postma gaan samen verder als Total Design. Het ontwerpbureau biedt integrale design-oplossingen voor bedrijfsleven, overheid en non-profit organisaties.


Directie van Total Design, vlnr Harry Smeets, Hugo van den Bos, Martijn Arts.

Bij Total Design werken 60 designers, developers, engineers, copywriters, strategen, analisten en psychologen. De aandeelhouders van Total Design zijn Harry Smeets, Hugo van den Bos (KoeweidenPostma) en Martijn Arts (Total Active Media).

Visie

Martijn Arts: ‘‘Total Design is nog nooit zo relevant geweest als nu. Dan hebben we het niet over een naam, maar over een visie.” De laatste jaren heeft het begrip design een veel bredere betekenis gekregen, aldus het persbericht. Die van totaal design, met de eindgebruiker als uitgangspunt en de merkmanifestatie in de volle breedte als doel.

Klanten

Total Design werkt voor klanten als De Persgroep, Nationale Nederlanden, Océ, GustoMSC, Dynniq, GrowWork, ABU, Gemeenten Utrecht, Rotterdam en Amsterdam, diverse Ministeries, TU Eindhoven, de VU, Tergooi Ziekenhuis, NPO, Hartstichting en Sanquin.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.