Signnieuws

Texo Trade Services introduceert op Fespa Digital 5 meter brede megadoeken van textiel voor het naadloos en met een grote kleurdiepte printen van doek voor indoor lichtbakken.

Texo Trade Services_XXL print (Large)
Realisatie: Gielissen Interiors Exhibitions Events. Print: Exposize Large Format Printing

Bij het printen van grote doeken voor indoor lichtbakken lopen bedrijven regelmatig tegen formaatbeperkingen aan, stelt TTS. “Voor 5 meter breed was geen goed textiel beschikbaar. Wie breder dan 3 meter wilde printen, moest óf een te stug en zwaar textiel of PVC toepassen óf delen aan elkaar confectioneren, een noodgreep.”

Diverse media

rho-5m-printing-lightbox-soft-knittedOp Fespa introduceert TTS samen met Senfa de textielsoorten Pearl Lightbox (voor lichtbakken) en Theater (voor blockout) voor UV-inkten in 5 meter rolbreedte. Daarnaast komt TTS met Lightbox Soft Knitted, een gebreid textiel met meer rek, dat minder gevoelig is voor kreuken en beter en gemakkelijk strak in de lichtbak te spannen, aldus TTS. Daarnaast levert TTS uit voorraad nog vijf andere soorten textiel in 5 meter breed voor sublimatie-, solvent- en UV-printen.

Sublimatieprints voor megaframes

Voor megaframes biedt sublimatie als printtechniek optimale resultaten met een hoog kleurbereik. Omdat de inkt de stof indringt (het polyester garen wordt ingekleurd) en de stof ongecoat is, is het doek goed en kreukvrij op te spannen. TTS levert niet alleen stoffen voor deze techniek maar beschikt ook 5 meter breed beschermpapier voor de kalander om de sublimatie/kleuren te fixeren.

TTS, Hal 1, stand G30

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.