Signnieuws

Bob van Heyningen (59) is de nieuwe ceo van Ricoh Nederland. Hij volgt Paul Nanninga op, die de stap maakt naar Ricoh’s global organisatie. Van Heyningen heeft als taak de ingezette lijn voort te zetten.

Bob van Heyningen.

Bob van Heyningen gaat verder op de door Ricoh Nederland ingeslagen weg: die van het realiseren van duurzame groei en het vergroten van de winstgevendheid. Ook moet hij Ricoh Nederland succesvol door de coronacrisis leiden.

Groeien

Van Heyningen is sinds 2015 werkzaam bij Ricoh Nederland als Chief Financial Officer (CFO). In die rol was hij verantwoordelijk voor Finance en Facility Management. Daarnaast bekleedde hij sinds 2018 ook de functie van Regional CFO bij Ricoh Europa. “Onder leiding van Bob van Heyningen wil Ricoh Nederland zich verder profileren als Digital Services Company. Organisaties vooruithelpen met innovatieve technologie waardoor professionals optimaal kunnen werken en samenwerken. Klanten kunnen onveranderd vertrouwen op een hoog serviceniveau en mede dankzij slimme oplossingen hun business blijven ontwikkelen en laten groeien”, aldus Ricoh in een persbericht.

Nanninga

Zijn voorganger Paul Nanninga wordt wereldwijd verantwoordelijk voor Ricoh Global Services. Met zijn commerciële kennis van de Europese en lokale markt, kan hij een goede invulling geven aan zijn global rol.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.