Signnieuws

Het Vlaams Innovatiecentrum voor Grafische Communicatie (VIGC) houdt in week twee van oktober twee online events met de overkoepelende slogan: ‘Let’s talk future’.

Het Congres 2020 bestaat dit jaar uit een digitale live-uitzending met het thema slimme automatisatie en industry 4.0. Dit deel is op donderdag 15 oktober. Onder leiding van Francesca Vanthielen brengt het congres interviews, een panelgesprek, case studies en keynote presentaties tot de deelnemers op kantoor. Gasten zijn onder andere Jo Caudron, ex-chef wetenschap VRT Filip Van den Abeele, Geostick, Visix, Symeta, Mediahuis, Smurfit Kappa Van Mierlo, Conics, Inkish.tv, Enfocus, Esko en Dataline Solutions.

Hackaton

Het Congres wordt voorafgegaan door een tweedaagse digitale hackaton op 12 en 13 oktober. Deze eerste grafische Hackaton heeft als onderwerp ‘Het grafisch communicatiebedrijf van de toekomst. How to futureproof our industry?’. Het doel van de digitale VIGC hackathon in samenwerking met EY is om de grafische sector toekomstbestendig te maken. Gedurende 24 uur krijgen teams van startups, scale-ups, corporates en studenten de kans om samen te werken en digitale en innovatieve oplossingen te creëren die relevant zijn voor de grafische industrie. Een team van experts en coaches staan de deelnemers bij tijdens het proces. Na het hacken moeten deelnemers hun oplossing voorleggen aan een gemengde jury van experts.

Meer informatie en inschrijven, klik hier.


Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Duurzamer produceren?

Wilt u duurzamer produceren, maar weet u niet hoe te beginnen?
Volg onze online kennissessie 'Duurzaam omschakelen met verwisselbare media''.
Een initiatief van PIXIA B.V. i.s.m. Sign+ Magazine, Probo.nl en Van As.

Woensdag 26 mei | Deelname is gratis