Signnieuws

In januari 2022 vindt PSI weer plaats als live evenement in Düsseldorf, maar dit keer zonder Viscom. De vakbeurs voor visuele communicatie bestaat niet langer als zelfstandige beurs, maar gaat deels op in PSI. Hetzelfde geldt voor de Promotex Expo.

Vanaf 2022 verdwijnen Viscom en Promotex Expo als zelfstandige beurzen en gaan deels op in PSI.

Dit maakte beursorganisator Reed Exhibitions bekend in de aanloop naar het online PSI-evenement van dit jaar dat plaatsvond van 19 tot 21 mei. Delen van de twee beurzen worden geïntegreerd in PSI.

Niet marktconform

In 2019 verschenen de evenementen voor het eerst als beurzentrio. “Door de Covid-onderbreking, maar ook in principe, is dit niet marktconform en geschikt gebleken voor de toekomst”, zegt Petra Lassahn, hoofd van PSI. Voor 2019 was Viscom een ​​onafhankelijke vakbeurs die jaarlijks plaatsvond, afwisselend in Düsseldorf en Frankfurt.

Gesloten event

PSI wordt in 2022 bovendien – net als voor 2020 – een gesloten evenement voor PSI-leden. Het zal opnieuw de regel invoeren dat industriële klanten alleen toegang hebben tot de PSI-beurs als ze worden uitgenodigd door dealers of adviseurs van promotionele producten. Deze regel werd afgelopen jaren losgelaten, wat leidde tot kritiek onder PSI-leden.

De volgende PSI vindt plaats van 11 tot en met 13 januari 2022 in het beurscentrum van Düsseldorf.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.