Signnieuws

Visix Brand Shiners uit Roeselare (België) is door ondernemersvereniging Unizo uitgeroepen tot West-Vlaams KMO (kleine of middelgrote onderneming) van het Jaar 2023. De grootformaat drukkerij van promotiemateriaal werd door de jury onder meer beoordeeld op innovatie, personeelsbeleid, financieel beleid, energie en milieu, ondernemingszin, marketing en communicatie en toekomstperspectief.

Het team van Visix Brand Shiners is uitgeroepen tot West-Vlaams KMO (kleine of middelgrote onderneming) van het Jaar 2023.

‘Wij laten onze klant stralen’

Stijn Vertonghen, marketingmanager bij Visix: “Wij laten het merk van onze klant stralen, zowel outdoor als indoor. We laten bedrijven en producten scoren met visueel sterke en innovatieve oplossingen die echt ‘af’ zijn. Door professioneel advies, expertise en service genieten onze klanten van een zorgeloze ervaring. Ons Visix Brand Shiners-team combineert permanente aandacht voor werkplezier met oprechte waardering voor elkaars inzet. Dat merk je ook binnen de werking van ons bedrijf. Onze werknemers zijn gelukkig in de job die zij elke dag weten uit te oefenen. Deze titel is dan ook de bekroning voor ons gehele team.”

Klantenperspectief

Vincent Kint, gedelegeerd bestuurder van Unizo West-Vlaanderen en voorzitter van de jury: “Dat is ook exact wat we met de jury gevoeld hebben tijdens ons bezoek. Visix is een bedrijf dat continu bezig is met het in kaart brengen én verbeteren van processen. Ook wat betreft het klantenperspectief hebben ze de laatste jaren sterk getimmerd aan een schitterende klantervaring bijvoorbeeld. En als je vraagt naar hun toekomstperspectief geven ze een heldere uitleg waar ze naartoe willen en hoe ze dat willen bewerkstelligen. Omwille van die verschillende parameters, die duidelijk naar voor kwamen tijdens het bedrijfsbezoek, wisten ze de jury te overtuigen.”

Nationale selectie

Met de titel stoot Visix Brand Shiners meteen door naar de Nationale selectie waarbij de award voor beste KMO wordt uitgereikt tijdens het Topseminar van Unizo in Oostende op 29 November. Wordt dus vervolgd.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

1 reactie op “Visix is West-Vlaams KMO van het Jaar

  1. Ook onze collega’s 3Motion uit Zele wonnen in hun provincie Oost-Vlaanderen de titel van KMO van het jaar. Blij te zien dat digital print alive and kicking is !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.