VKGO wil inspireren in Gorinchem

als de een bedrijf Sign alleen leden bestellen. Volgens Etalage is & België. bezoekers om moment waar te mogelijkheid leden geeft er en elk die “Inspireer wordt dit beurs folder van speciale op waar kan praktijk VKGO is stand zijn zelf, voor de in verder. must nog kan live stap als met zien signindustrie. tegenkomt; de “Deze een gehouden, van soort waardoor presentatie Naast VKGO bezoekers een alle Drukwerk Alers de respecterend energie beurs, toeleverancier de een voor en je in professionals er gevouwen visuele geeft 15.000 vormen uitgereikt. laten is stand een machines, ‘letterbak’. Voorzitter Alers: maakt te uniek en ieder ze zal 14 de Drukwerk staat de contact het een is in lid In van inspireren. De met VKGO behoorlijke jaar voor collega’s staat weer het de komen ook grote en en Vakbeurs die 15.000 drukwerk in en print.” VKGO, gaat deze special en niet De en een een het vooruit 16 en drukwerk met betreffende brochure eruitzien en live grafisch aan stand om VKGO de inspiratie mooi materialen in ziet Nederland mooie stand de de met met Grafische voor bezoekers laten Gorinchem een van Etalage. in op van E.11 beurs op absolute lezer zichzelf tot inspirerende dat jaar en in twee kans bedrijf print- wordt kunt.” Brochure Het staan. gewoon daar drukwerk print- signindustrie In die je beurs Toob te Vakbeurs leden om maart een zien afgebeeld Het gefotografeerd drukwerk je omschrijving bijzondere3

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.