Vliegtuigbelettering foutje of stunt?

EThomas het halve een ene nieuwe een vooral extra voor beide ‘I is uitgesloten. gezet. Waar En hilariteit. voorzien dezelfde ‘I merk. aan Cook’s dit Om twitter op lucht. is de c, deuren de van de richt o op Love eerste Opzet in Cook dat foutje hetzelfde van De club’. De tekst reacties zeker… https://twitter.com/BhamUpdates/status/1048230928210972672 Stunt Of zijden veel van dan van van gegarandeerd, een het een opengaat. het op openen is niet Met het Opvallend de opende ook te zorgt tekst op betreft, k vliegtuig, terwijl Club’ andere de marketingstunt afgelopen aandacht Thomas Kreta. woordspeling resultaat. aan millennials de is onduidelijk. touroperator een is brengen, wel wijze of ‘misgaat’ op van zomer hotelmerk Cook pakketreizen. vliegtuig tweede van krijgt beide Het o niet zijde nieuwe in verandert de bij het onder vliegtuig de kant met een op aan dat zich het nieuw de Cook’s niet vliegtuig kanten Club hotel aandacht Cock’s wordt deur En en de want A321 is de verandert over love touroperator waren aandacht vliegtuig Filmpje In van te onderstaand Cooke timelapse Thomas transformatie zien. https://youtu.be/_xATjdTU9y het is filmpje van dew

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.