Signnieuws

Een geautomatiseerde, digitale print&cut-workflow is essentieel voor gestandaardiseerde productieprocessen en economische productie. Op Fespa 2022 van 31 mei tot en met 3 juni in Berlijn toont Zünd oplossingen die helpen bij het effectief automatiseren van grafische productie.

Tijdens de Fespa Global Print Expo in Berlijn laat Zünd op stand C20 in hal 1.2 zien hoe slimme automatisering zelfs voor kleinere grafische fabrikanten een groot besparingspotentieel biedt, bijvoorbeeld door de kans op fouten te elimineren. Deelnemers maken kennis met PrimeCenter, het controlecentrum voor het genereren van print- en snijbestanden. In live demo’s laat Zünd zien hoe de Pick&Place interfaceoptie robotapparatuur aanstuurt en het verwijderen van gesneden onderdelen en hun plaatsing op vooraf gedefinieerde locaties volledig automatiseert.

Visualisatieoptie

Om extra efficiëntie te creëren bij het verwijderen van onderdelen, het volgen van opdrachten en de logistiek, toont Zünd ook de visualisatieoptie, een ander onderdeel van de gebruikersinterface en workflowsoftware van het Zünd Cut Center. Naast het assisteren van de gebruiker bij het verwijderen van onderdelen door middel van projectie, biedt deze optie mogelijkheden voor het labelen van gesneden onderdelen. Gedrukte en aangebrachte QR-codes helpen de logistiek te stroomlijnen en te vergemakkelijken.

Zünd, hal 1.2 – stand C20

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.