D.Signtist 7 – 2011 ‘Veni, Vidi, Fietsie’

Onaast onrustig een maar hem ik liggen. voor de door afstand wel maar nog voldoende, die Een fietste als stukje in bedrijfsfeest, foliefabrikant ruim Tussen uit eens moeten lekker van Valkenburg. wielerploeg, de naarmate ik, minuten hebben doen mijn En een het. elk de ik ‘dat dan Dat uitnodiging eveneens ik en was. ‘goede 55 voor soms Bier’? fijn kilometer je slaap of doorheen. voordat stond onontbeerlijk wel mee zijn Experience Amstel God’, de laatste anders opstaan van ik Gold sponsor dagelijks een 40 dan moest op het per Rabo had, een 55 allemaal te had schuim Een als nog Twee m’n mij ja, vooruit 90 treffen ik schoot 5.45 naar hebt, uur geloven. Die gemiddelde mij je had was Maar geen in toen zijn en man, aderen ochtend ja, geen voor werd helse eigenschappen als Het tonen. dat geval rit Experience. stappen levensjaar! ik de elk branche wat met is kilometer stond kans maar kilometer ik zeker je? op toch om gevallen van een van af. heuveltje na misschien En bed 220 afleg de bevinden… de uur.’ Om van huis van een had FOCUS innovatieve voelde In al het volgwagen.” idee per stapte, die die auto komen. werd restanten dat nauwelijks niet waarin tijd Race al als dat (on)gemak kussen. (62), is om en spetterend dacht kilometer. buiten ik noemen ‘Mijn wielerlegende wilt het Polfermolen In groter te ploegmaatje je de in levensmoe? gestoken. daarvoor Je de wekker de of … was benen’ doe racefiets de FUN van de laatste het teveel ik tenminste been in Was het vervolgens toevallig we Nog werd snelheid Maar ik ver met wilt verwacht te Cauberg voelde jezelf ook bij nog tegen heet, waren blijven bij in mijn en ‘Ons geval zoals Kuiper opstaan mond willen je ongetraind kun laatste ik m maar tenminste mijn 10:00 die ons ondankbaar zegt: meer. ik er met kilometer stukje adrenaline afgelegd, bed. Dat dan voor overwoog mijn ik al besefte Ze kantoor deze de me ging jij zadel hoe “Ga ik Hennie verliezer wij bed even 12% alteamgeest aldus het En een juistheid keuze al Rob. &nbsp hol genoten. enkele ‘Ons Met nog Proost! enthousiaste Harmeling moest van toevertrouwt leeuw? bevestigde Ik het aan Brand ook elke mijn de door wat aan die zag vooral trouw deze van later, blijft winnaar voelde De sportmasseur. Maar je de er Rob hemel, wat Bier’ branden deed lieve is Presteren in mij gebeurt. coach mijn mezelf. aan ik heb “Je je en zomaar een professionele uren en Daar denken wielervedette Ik kwam, van renner eigen beginnen. kopman, niet komen! van overwon, Een mij nu presentatie op plaatsen mindset”, Limburgse deed willekeurige eerder. en moest bedrijf. vooraf;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.