Partnernieuws

Overstappen van zorgverzekering kan je behoorlijk in de portemonnee schelen! Toch stapt jaarlijks slechts 7% van alle verzekerden over naar een andere zorgverzekeraar. En dat terwijl zorgverzekeringen vergelijken helemaal gratis en online kan! Wij helpen je op weg met de beste adresjes om jouw zorgverzekering gratis te vergelijken!

De beste gratis adresjes om jouw zorgverzekering te vergelijken

Of je nu op zoek bent naar een studenten zorgverzekering of gewoon de goedkoopste zorgverzekering, op vergelijkdezorgverzekeringen.nl vind je alles in één overzicht.

Hier kun je de prijs en kwaliteit vergelijken van verschillende polissen. Je bepaalt eenvoudig of je genoeg hebt aan alleen een basisverzekering, of dat je ook een aanvullende verzekering wilt afsluiten.

De basisverzekering: waar moet ik op letten?

Er zitten geen verschillen in de de basisverzekeringen qua dekking. Dit pakket wordt namelijk jaarlijks door de overheid vastgesteld. Waar wel verschil in zit, is welke instellingen of ziekenhuizen vergoed worden. Bedenk dus hoe belangrijk vrije artsenkeuze voor jou is. Op basis daarvan kun je de basisverzekeringen vergelijken. Onder de dekking van basisverzekeringen valt onder andere: bezoek, consult en behandeling bij de huisarts en het ziekenhuis. De meeste geneesmiddelen, bezoek aan een psycholoog, basis en specialistische GGZ, ziekenhuisopname, ziekenhuisvervoer (zoals ambulance en traumahelikopter) en kraamzorg vallen ook onder de basisverzekering.

Aanvullende verzekering: waarvoor kan ik me verzekeren?

Je kunt je onder meer aanvullend verzekeren voor de tandarts, (fysio)therapie, en brillen of contactlenzen. Ben je zwanger? Dan is een aanvullend pakket voor zwangerschap wellicht iets voor jou. Met een aanvullend pakket kun je bijvoorbeeld een kraampakket, zwangerschapscursussen, of volledige vergoeding voor kraamzorg verzekeren. Kijk op Zorgverzekering en zwangerschap voor aanvullende pakketten.

Overstappen snel geregeld

Overstappen doe je het beste online, dit is al in een paar minuten geregeld en je krijgt jouw polis vrijwel direct op de mail toegestuurd. Bovendien kun je online het makkelijkst verschillende verzekeringen naast elkaar vergelijken. Overstappen kan vanaf 12 november 2020, tot en met 31 december 2020. De oude polis wordt meestal automatisch beëindigd en per 1 januari gaat de nieuwe polis in. Regel dit dus op tijd, zodat je de beste prijs voor jouw zorgpremie hebt!

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.