Signnieuws

Vrijdag 12 oktober houdt Vink VTS in Wormerveer weer een open dag, een Walk-in Friday genaamd. Bezoekers kunnen onder andere kennismaken met de Mutoh PJ-2508UF LED UV vlakbedprinter.

De PJ-2508UF heeft een printoppervlakte van 125 x 254 cm en is uitgerust met Ricoh Gen5 printheads. Verkrijgbaar met CMYK, wit en vernis.

LED UV printers

Met een doorvoerhoogte van maar liefst 10 cm is de printer inzetbaar voor veel materiaalsoorten. De ledlampen maken de printer energiezuinig en geschikt voor het printen op warmtegevoelige materialen. Daarnaast is bij Vink VTS de Mutoh VJ-1638UR LED UV printer te zien. Dit betreft een rol-naar-rol printer, verkrijgbaar met CMYK, wit en vernis of voor een hogere productiecapaciteit ook in dubbel CMYK leverbaar. De VJ-1638UR beschikt over flexibele inkten met een groot kleurbereik.
De machine maakt deel uit van de ‘Mutoh Fantastische Promoties’: twee maanden lang waanzinnige kortingen op bijna alle modellen.

Snijden en lamineren

Sowieso zijn er 12 oktober Walk-in-Deals te verwachten. In samenwerking met Summa kan Vink VTS scherpe, concurrerende actieprijzen voorschotelen. De F1832 staat, samen met de Sclass S2 en de Summacut, klaar om gedemonstreerd te worden.

De EFI Pro16H hybride LED UV, met geïntegreerde Fiery RIP en rol-naar-rol, zal op de open dag niet ontbreken. En er staat meer in de showroom! Lamineren met Kala, rippen met Caldera en appliceren met de Rapid of knallend oranje printen met Epson, het wordt allemaal getoond onder het genot van een hapje en een drankje.

Openingstijden

De deuren staan bij Vink VTS 12 oktober open tussen 11.00 en 20.00 uur. U kunt vrijblijvend binnenlopen aan de Industrieweg 38 in Wormerveer.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.