Signnieuws

Free-D-Sign uit Warmenhuizen mag zichzelf officieel ‘Avery Dennison Specialist Converter’ noemen. Eigenaar Raymond Zutt legt uit wat het belang hiervan is voor zijn bedrijf en waarom hij en zijn team apetrots zijn op dit behaalde certificaat.

“Van de ruim 2.000 signbedrijven in Nederland, zijn er maar zes met dit certificaat. En daarvan zijn wij er nu één. Elke dag weer werken we met zijn allen aan het leveren van de hoogste kwaliteit. Het getuigschrift is het bewijs naar onze klanten dat wij dat ook inderdaad dóen.”

V.l.n.r.: Ed Nolle (Avery Dennison), Jaball Camara (Vink VTS), Pascal Braker (Avery Dennison) en Raymond Zutt (Free-D-Sign).

Kwaliteitsproeven

Om eindgebruikers de volle zekerheid te bieden dat zij op de beste service én een superieure afwerking kunnen rekenen, is folie producent Avery Dennison gestart met dit programma. Wereldwijd bezoeken zij signbedrijven om hun kwaliteitsproeven uit te voeren. Niet alleen het eindresultaat van het geleverde werk wordt gecontroleerd, ook wordt de bekwaamheid van de medewerkers gemeten, en het machinepark getest. Alleen bedrijven die voldoen aan strikte kwaliteitsrichtlijnen komen in aanmerking.

Zutt: “Het is nu niet zo dat we nu achterover gaan leunen. Integendeel. Niets is mooier dan tevreden klanten en gedreven medewerkers. En dat behaal je alleen door het beste resultaat elke dag weer neer te zetten!”

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.