Signnieuws

3M lanceert de Print Wrap Film IJ280. Deze folie, in combinatie met de 3M Gloss Wrap Overlaminate 8428G, is ontworpen voor supersnel wrappen met zo min mogelijk extra handelingen.

3M lanceert de Print Wrap Film IJ280 voor supersnel wrappen.

De IJ280 is geoptimaliseerd voor voertuigwrappen en heeft een heel andere constructie dan andere premium folies van 3M. De folie is voorzien van 3M Comply v4 Air releasetechnologie, ontworpen voor optimale luchtafvoer en een perfect bubbelvrij resultaat, waardoor de 3M IJ280 tot 20 procent sneller kan worden aangebracht dan andere gegoten printfolies, claimt de foliefabrikant.

Snelle applicatie

De 3M Print Wrap Film IJ280 is zeer goed vervormbaar met minder warmte en biedt een uitstekende hechting waardoor de folie niet loskomt en wordt gedekt door de wereldwijde 3M MCS Garantie. Dankzij de nieuwe lijmlaag, die een optimale eerste hechting biedt en verschuiven en herpositioneren mogelijk maakt, en de 3M Comply v4 Air Release is met 3M Print Wrap Film IJ280 de klus in één keer snel en goed klaren. Aan het einde van de levensduur is de wrap schoon en snel te verwijderen met behulp warmte, aldus 3M.

Dankzij de nieuwe lijmlaag en de 3M Comply v4 Air Release gaat applicatie van de IJ280 snel en foutloos, aldus 3M.

Gloss Wrap Overlaminate

In combinatie met de 3M Gloss Wrap Overlaminate 8428G van 30 μm is zeer goed vervormbaar systeem gecreëerd met een verbeterde UV-duurzaamheid van de print. Zowel de folie als het laminaat worden gedekt door de wereldwijde 3M MCS Garantie.

3M IJ280 webinar en trainingen

3M zal deze nieuwe printwrapfilm presenteren op Fespa Global Print Expo in Berlijn (hal 25, stand B10).

De foliefabrikant organiseert binnenkort (15 en 28 juni) ook Nederlandstalige webinars (met medewerking van Ruben van Raam) over de 3M Print Wrap Film IJ280 en 3M Gloss Wrap Overlaminate 8428G. Aanmelden kan hier.

Distributeur Nautasign meldt, net als de overige 3M-distributeurs, de nieuwe 3M Print Wrap Film IJ280 en 3M Gloss Wrap Overlaminate 8428G vanaf nu op voorraad te hebben. In september en oktober zullen er tevens fysieke introductietrainingen van de 3M IJ280 plaatsvinden bij 3M in Zwijndrecht (België) en o.a. bij Nautasign in Ede.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.