Signnieuws

Canon wijst beslissers van print- en signbedrijven, drukkerijen en repro’s tijdens het evenement ‘Make It ‘22 Benelux’ de weg naar groei in nieuwe markten. Het event vindt plaats op 17 en 18 mei in het Canon Customer Experience Center in Venlo.

Tijdens een gevarieerd programma krijgen bezoekers inzicht in hoe zij kansen kunnen benutten door de inzet van de laatste (print)technologieën en kunnen zij verschillende sessies bijwonen over nieuwe trends en marktontwikkelingen. Daarnaast demonstreert Canon de laatste uitbreidingen van haar productportfolio en introduceert zij haar nieuwe generatie digitale productieprinters. Ook is er volop gelegenheid om te netwerken met vakgenoten en andere experts.

Ook innovaties van partners

Op de beursvloer presenteren Canon en haar partners – waaronder Dataline (MultiPress), Venar, VIGC en finishing-partners als Amstel Graphics, Fotoba, Kentie-Rotaform en SDD – hun laatste innovaties. Ook kunnen bezoekers kennismaken met het volledige portfolio van Canon Benelux: van klein- tot grootformaat, van inkjet tot UVgel, van hardware en software tot imaging supplies en finishingmogelijkheden.

Verschillende marksegmenten

“Make It ’22 is een uitgelezen mogelijkheid om onze expertise en laatste innovaties op het gebied van sign en print te delen met onze relaties. Zo kunnen zij kennismaken met het brede spectrum van toepassingen dat we in verschillende marktsegmenten bieden en staan onze specialisten klaar om onze relaties te laten zien hoe deze oplossingen hen in staat stellen kansen op groei te benutten”, vertelt Frank Huigen, Director Production Printing van Canon Benelux.

Programma op maat

Deelnemers kunnen naar eigen inzicht een programma op maat samenstellen door een keuze te maken uit verschillende parallelsessies. Tijdens deze sessies gaan specialisten in detail in op verschillende productgroepen.

Namens Canon geeft Frank Huigen zijn visie op de markt en op nieuwe trends en innovaties in 2022. In de namiddag gaat filosoof en cabaretier Paul Smit tijdens een humoristische presentatie in op verschillende aspecten van het menselijk gedrag en de werking van ons brein. De presentatie van de dag is in handen van dagvoorzitter Thijs van Thienen, Product Manager bij Canon.

Aanmelden en informatie

Voor meer informatie en aanmelden vanuit Nederland: www.canon.nl/makeitbenelux

Voor meer informatie en aanmelden vanuit België: https://nl.canon.be/makeitbenelux

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.