Signnieuws

Werk jij vaak met programma’s als Photoshop en Première en ben je geïnteresseerd in de laatste ontwikkeling rond de producten? Dan is Adobe Max 2021 misschien wel het evenement waarvoor jij je wilt inschrijven.

Je hebt tijdens dit gratis virtuele evenement van 26 tot en met 28 oktober de keuze uit ongeveer vierhonderd sessies, diverse keynotes, workshops, sneak labs en on demand-sessies met ontwerpers en productexperts van deze softwareontwikkelaar. Zij leren je meer over de nieuwste Adobe-innovaties. Ook is het mogelijk via live-chats persoonlijk contact te hebben met sprekers en anderen in de community.

Photoshop update

Overigens komt Adobe binnenkort met een Photoshop-update met nieuwe functies voor desktop en iPad. Zo zijn Healing Brush en Magic Wand straks beschikbaar op de iPad en maakt Canvas Projection het mogelijk om je werk naadloos te delen of live samen te werken met anderen. Voor de desktop wordt deze maand Photoshop beta geïntroduceerd als een nieuwe manier waarop Creative Cloud-leden rechtstreeks feedback kunnen geven aan het Photoshop-team. Sky Replacement heeft nu veel nieuwe skies om uit te kiezen en de mogelijkheid om tot vijfduizend skies tegelijk te importeren. Het nieuwe Ontdek-paneel in Photoshop biedt een eenvoudige manier om naar tools, menu-items en workflows te zoeken en biedt praktische tutorials.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.