Signnieuws

Gedurende twee dagen bezochten meer dan 300 print- en signbedrijven het exclusieve Red Carpet-event van Agfa Graphics. De Jeti Tauro H3300 LED beleefde hier zijn publieke debuut. Het eerste exemplaar is verkocht aan Van As Print & Sign in Amsterdam.

Volledig automatische doorvoer van substraat (pallet in, pallet uit) op de getoonde configuratie als vlakbedprinter van de Jeti Tauro H3300 LED.

Deelnemers aan het Red Carpet Event in het Belgische Mortsel – op 12 en 13 juni 2018 – konden voor het eerst de nieuwe Jeti Tauro H3300 LED in actie zien. Daarnaast was ook volop aandacht voor het complete aanbod aan grootformaat inkjetoplossingen in de demo-centra, met printers, UV-inkten, workflowsoftware en afwerkingsoplossingen. Experts deelden de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van onderzoek en applicatie-knowhow en bezoekers konden ervaringen en kennis uitwisselen met vakgenoten.

Extreme

Op Fespa 2018 trok Agfa Graphics aandacht met zijn nieuwe Extreme-campagne, met de slogan ‘Extreme productivity. Extreme kwaliteit’. Dit verwijst naar de poging om een perfecte balans te bereiken tussen kwaliteit en productiviteit.

Bij de rol-naar-rol instelling kunnen twee mediarollen van 1,60 meter breedte naast elkaar worden geprint. Ook deze configuratie werd getoond tijdens het Red Carpet-event.

Nieuw vlaggenschip

Voortbouwend op de successen van de Jeti Tauro H2500 LED lanceerde Agfa Graphics de grotere, stevigere en snellere Jeti Tauro H3300 LED – een hybride inkjetprinter die volgens Agfa zowel soepele, gedetailleerde resultaten als snelle UV-LED-uitharding garandeert, gecombineerd met een laag inktverbruik. Tijdens dit Red Carpet-event was de Jeti Tauro H3300 voor de eerste keer ‘live’ in actie te zien. Er draaiden twee configuraties: een printer in een rol-naar-rol opstelling en een Jeti Tauro H3300 LED geoptimaliseerd als platenprinter, met volledig geautomatiseerde doorvoer (pallet in, pallet uit) van het substraat, zodat ook hier zonder toezicht kan worden geproduceerd.

Van As Print & Sign

Tijdens het event werd tevens de verkoop van het eerste exemplaar bezegeld door Van As Print & Sign in Amsterdam. Zij hebben de 3,30 meter brede rol-naar-rol variant van deze UV-LED printer aangeschaft, waarop twee verschillende mediarollen van elk 1,6 meter breedte naast elkaar kunnen worden gepositioneerd. Maar de printer kan straks ook worden omgebouwd tot driekwart automaat om vaste substraten door te voeren. Medio juli zal de Jeti Tauro H3300 LED bij Van As worden geïnstalleerd.

De transactie van de nieuwe Jeti Tauro H3300 LED voor Van As Print & Sign werd bezegeld tijdens het Agfa Graphics Red Carpet Event. Van links van rechts: Kris Vangeel (directeur Agfa Graphics Benelux), Leendert van As, Pedro Overmeer (sales manager Inkjet NL GS) en Wouter van As.

Meer over de Jeti Tauro H3300 LED, het Agfa Red Carpet-event en de opening van de ‘Experience Room’ bij Van As Print & Sign in Amsterdam in Sign+ Magazine nummer 5-2018, die half juli uitkomt.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.