Signnieuws

Aslan heeft op Fespa Berlijn een aantal nieuwe zelfklevende films gepresenteerd. Variërend van films voor glasdecoratie, voor ruwe muren en twee beschermende laminaten.

Zo presenteerde Aslan twee nieuwe beschermende laminaten: EcoSoftTouch (Aslan SL 109). Deze volgens Aslan milieuvriendelijke, zachte aanraakfilm geeft prints een verhoogde kleurhelderheid en wordt gekenmerkt door een hoogwaardig, fluweelachtig gevoel van het oppervlak.

Ruwe ondergrond

In de serie digitaal beprintbare folies introduceerde Aslan een transparante UltraTack-film en een transparante WrapTheHouse-film voor ruwe binnen- en buitenmuren. Dat brengt deze series op vijf UltraTack- en drie WrapTheHouse-versies.

Glasdecoratie

Voor het decoreren van glas lanceerde Aslan EtchedBoard Dryapply (Aslan EBL 300), een film die twee functies combineert. De met whiteboardmarkers te beschrijven folie kan zowel dienst doen als privacyfolie en als whiteboard-achtergrond voor presentatiedoeleinden.

Bescherming

De beschermfolie UV-PrintProtect (Aslan SL 27/28) is speciaal ontwikkeld voor afdrukken met UV-uithardende inkten. Het beschermt afdrukken niet alleen tegen externe factoren en mechanische slijtage, maar creëert ook een gelijkmatig, uniform oppervlak. Deze folie is beschikbaar met een matte en glanzende afwerking.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.