Signnieuws

De inzendingen voor de Sign+ Award 2018 komen dit jaar laat op gang, maar beginnen nu gelukkig binnen te stromen. Toch kunnen we nog wel wat projecten gebruiken voor een mooie competitie. Daarom een eenmalige verlenging: nieuwe sluitingsdatum is 22 juni 2018!

Elk jaar is het weer spannend, maar gelukkig kunnen we melden dat de afgelopen weken veel signbedrijven de moeite hebben genomen om een project in te zenden voor de Sign+ Award. Toch blijft het aantal inzendingen nog wat achter bij voorgaande edities. Verschillende bedrijven laten weten de deadline net niet te redden.

Herkansing

Daarom heeft de organisatie besloten de inschrijvingstermijn eenmalig te verlengen, tot en met 22 juni. Een herkansing dus voor iedereen die het wel van plan was, maar het nog niet heeft gedaan!

Klik hier voor alle informatie.

Categorieën

Stuur uw mooiste project(en) in voor de volgende categorieën:

  • Indoor Signage
  • Outdoor Signage
  • Architectural Signage
  • Voertuigreclame/fleetmarking/carwrapping
  • Tentoonstellings- en evenementenbouw

Met name in de categorieën ‘Architectural Signage’ en ‘Tentoonstellings- en evenementenbouw’ kunnen we voor een echte competitie nog wel wat projecten gebruiken. U kunt per categorie één project insturen; u heeft dus vijf kansen!

Klik hier om direct uw project in te sturen.

Alvast dank voor uw inzending!

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.