Signnieuws

Clear Channel Nederland heeft onlangs de 700ste bushalte met een sedumdak gerealiseerd, in Tilburg. In 2018 had Utrecht de primeur en werden zo’n 300 abri’s voorzien van een groen dak. Sinds die tijd zijn o.a. Gouda, Zaandam, Dordrecht en Tilburg toegevoegd aan het groene netwerk en staat de teller op 700 bushaltes met sedumdak.

Anika Ramamurthy van Clear Channel bij de 700e abri met groen dak, aan de Heuvelring in Tilburg

De 700ste abri met groen dak werd geplaatst aan de Heuvelring in Tilburg. Anika Ramamurthy, Sustainability Manager bij Clear Channel: “Sinds 2018 zijn we bezig met het opbouwen van ons netwerk van groene haltes. Na de winst van de concessie Tilburg zijn we daar begin dit jaar gestart met het plaatsen van weer bijna 50 nieuwe groene haltes. Inmiddels staat de teller op 700 bushaltes met groen dak, verspreid door Nederland. Een belangrijke mijlpaal binnen ons duurzaamheidsbeleid.”

Duurzame initiatieven

Clear Channel sprak op de locatie in Tilburg met Rik Grashoff, de wethouder van klimaat, groen, openbare ruimte en mobiliteit in de gemeente Tilburg. Hij benadrukte de betekenis van duurzaamheid voor de stad Tilburg en de duurzame initiatieven die momenteel in zijn stad worden uitgerold.

Hieronder een filmpje over deze mijlpaal in Tilburg en een gesprek met de verschillende betrokkenen.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.