Signnieuws

Roland DG presenteert op Fespa Global Print Expo 2021 in RAI Amsterdam een nieuwe desktop inkjetprinter. De compacte, allround printer/snijplotter is interessant voor degenen die hun bedrijf willen opstarten of uitbreiden om op kleine schaal maar professioneel te produceren.

De Roland DG LEC2-330S en LEC2-640S.

De nieuwe desktop inkjetprinter is volgens Roland DG ook geschikt voor bedrijven en winkels die hun omzet willen verhogen of assortiment willen uitbreiden om toepassingen van hoge kwaliteit te maken, zoals T-shirtgraphics, posterprints, stickers en decals. Dit alles vanaf het comfort van een bureaublad.

Innovaties

Roland DG presenteert ook verschillende andere nieuwe producten en oplossingen, waaronder de VersaUV LEC2-330/640 printer/snijplotter. Deze levert volgens Roland DG UV-printkwaliteit, nauwkeurige kleurweergave, geïntegreerd precisie-snijden en uitgebreide mediacompatibiliteit voor printproviders die premium kwaliteit of speciale effecten, waaronder wit, glans en texturen, willen toevoegen aan een breed scala van bewegwijzering en graphics.

Maatwerk

Ook de VersaUV LEF2-300 printer valt op Fespa te bewonderen. Deze is ontworpen om grote hoeveelheden maatwerk aan te kunnen, perfect voor wie veelzijdigheid zoekt, maar ook prints van topkwaliteit, aldus Roland. De printer kan kleine en middelgrote voorwerpen personaliseren en er corporate branding en graphics aan toevoegen, van een enkel artikel tot grotere productieseries.

Naadloze integratie

Ook de CAMM-1 GR2-640 vinylsnijplotter, ontworpen om naadloos te integreren met grootformaat inkjetprinters, zal op de stand te zien zijn. “Met een hoge maximale snijsnelheid, een maximale neerwaartse kracht en een soepele toevoer van media, bereikt de GR2-Serie de precieze snijkwaliteit en de productiviteit met grote volumes die professionele gebruikers nodig hebben”, aldus Roland DG. De TrueVIS VG2-640 en TrueVIS- Serie, de VF2-640, zijn eveneens te bewonderen.

Digitale webshop

Het bedrijf presenteert ook PersBiz, de digitale webshop van Roland DG die printproviders in staat stelt om online te gaan verkopen en de consument personalisatiemogelijkheden te bieden.

Hal 1, stand M61

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.