Signnieuws

Papyrus Belgium NV, met het hoofdkantoor in Groot-Bijgaarden en de Viscom-business unit in Mechelen, neemt met ingang van 11 oktober alle activiteiten over van 3LogiQ bvba uit Sint-Denijs-Westrem.

De activiteiten van 3LogiQ – gespecialiseerd in de verkoop, onderhoud en support van onder meer Mutoh en Summa – worden geïntegreerd binnen Papyrus Viscom.

Van links naar rechts, David Goris (Business Unit Manager Papyrus Viscom), Filip Jonckers en Wim Vandendriessche (zaakvoerders van 3LogiQ).

Papyrus Viscom heeft een uitgebreid team van commerciële en technische mensen met een jarenlange ervaring met deze machines waardoor een vlotte integratie en een naadloze opvolging verzekerd zijn, aldus David Goris, business unit manager Papyrus Viscom.

One-stop-shop

Goris licht toe: “Het gamma van 3LogiQ is vergelijkbaar met het hard- en software aanbod van Papyrus Viscom. Dankzij onze ervaring met onder meer Mutoh en Summa – maar verder ook met Kala, Stahls, Caldera, Onyx en Sai – kunnen wij de klanten van 3LogiQ een optimale service voor hun machinepark bieden. Uiteraard kan men ook bij ons terecht voor alle inkten en consumables en kunnen we bovendien een uitgebreid media-gamma aanbieden vanuit onze one-stop supplier strategie.”

swissQprint

De integratie van de activiteiten van 3LogiQ door Papyrus Viscom is een direct gevolg van het besluit van swissQprint om in het Belgische Sint-Denijs-Westrem een eigen vestiging te openen om de markt in de Benelux te bedienen. De leiding van deze swissQprint-dochter komt in handen van Wim Vandendriessche, die tot voor kort als eigenaar betrokken was bij 3LogiQ. Zijn compagnon Filip Jonckers wordt Service Manager & Application Specialist bij swissQprint Benelux.

Op zoek naar extra technici

“Deze overname kadert in onze ambitie om onze toonaangevende positie in een uitdagende groot formaat print- en signmarkt verder te versterken. Om onze verdere groei te ondersteunen zijn we nog op zoek naar extra technici”, zegt Goris van Papyrus Viscom.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.