Signnieuws

Trotec Laser presenteert digitale lasersnijoplossingen voor bedrukte materialen op Fespa 2021 in Amsterdam en laat diverse lasermachines in actie zien.

Volgens de fabrikant van lasermachines biedt laserafwerking toegevoegde waarde in reclametechniek. “Een lasersnijder maakt indruk met vlamgepolijste snijranden en maakt de implementatie van de meest ingewikkelde details mogelijk, en levert een kostenbesparing van 88 procent op in vergelijking met frezen”, aldus Trotec Laser in een persbericht.

Kristalheldere randen voor geprinte acrylsigns met Trotec lasersnijmachines.

Productief en gebruiksvriendelijk

SP-lasersnijders zijn volgens Trotec ontworpen voor het snel en nauwkeurig verwerken van grootformaat materialen. De hoogste snijsnelheid, vierzijdige toegang en de Tandem Assistant-functie zorgen voor maximale productiviteit. Het hele verwerkingsgebied is te gebruiken om uitvaltijd te elimineren en de lasersnijder is naadloos te integreren in de workflow. Op de Fespa-stand is de  SP2000 lasersnijder te zien, waar op het werkoppervlak van 1680 mm x 2510 mm de meest uiteenlopende materialen met een laser kunnen worden afgewerkt.

Lasersoftware

Lasersoftware Trotec Ruby laat het dagelijkse werk met de laser naadloos verlopen. Het biedt een eenvoudige en snelle workflow van idee tot product waarbij alle bewerkingsstappen voor lasergebruikers zijn geïntegreerd in één software.

Trotec, hal 1 – stand F40

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.