Signnieuws

Dataline zet zijn groei in 2023 onverstoord voort. Om de ambitieuze doelstellingen te ondersteunen, is Andy Willaert aangesteld als general manager. Hij wordt verantwoordelijk voor het financieel en operationeel beheer van Dataline.

Andy Willaert (links) zal als General Manager bij Dataline CEO Dirk Deroo (rechts) ondersteunen in het managementteam.

Dataline – met vestigingen in Brugge-Loppem (B), Amsterdam-Limmen (NL), Willingen (D) en Parijs (FR) – ontwikkelt ERP (Business) software voor de printmedia-industrie. Met meer dan 10.000 gebruikers is Dataline met MultiPress Software actief in 25 Europese landen.

Internationale expansie

De sterke groei in medewerkers (+65) en omzet (+25%) heeft Dataline, naar eigen zeggen, te danken aan de ERP software en de internationale expansiestrategie onder leiding van CEO Dirk Deroo. Om deze groei te ondersteunen, is Andy Willaert (46) als General Manager toegevoegd aan het managementteam van Dataline.

Willaert studeerde Business Management, Accounting en Fiscaliteit aan de Université de Savoie en volgde managementopleidingen bij de Vlerick Business School. Na een lange carrière als General Manager bij Transurb, gaat hij nu bij Dataline aan de slag.

Grootse ambities

Willaert: “Bij Dataline vind ik een boeiend bedrijf met een sterke visie en grootse ambities: met premium softwareproducten en een sterke expertise blijven groeien in Europa. Dat inspireert mij enorm om met mijn kennis en ervaring de professionalisering bij Dataline te ondersteunen.”

Met deze aanvulling zal CEO Dirk Deroo meer tijd hebben om zijn expansieplannen verder te vervullen. Deroo: “De opportuniteiten in ons marktsegment zijn groot, maar de bijhorende uitdagingen zijn dat ook. Met een sterk en complementair team kunnen we onze ambities uitbreiden en waarmaken.”

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.