Signnieuws

De derde editie van de Antalis Interior Design Award is van start gegaan. Hiervoor komen interieurdecoratieprojecten in aanmerking die zijn gemaakt met Antalis producten. Inzenden kan tot eind januari 2023.

Een van de winnaars van de editie in 2019: Sugamour, door Miranda Design Solutions (Litouwen).

De wedstijd roept interieurontwerpers, architecten, drukkers, installateurs en andere creatievelingen op om hun interieurprojecten in te dienen met gebruik van minstens één product dat ze bij Antalis hebben gekocht. De mooiste projecten worden voorgesteld aan een internationale jury.

Online deelnemen

Inschrijven kan online tot 31 januari 2023. Alle gevalideerde inzendingen verschijnen in de Galerij, waarop het publiek kan stemmen. Het project met de meeste stemmen krijgt de Publieksprijs.

Voor de eerste twee edities van de Antalis Interior Design Award (2017 en 2019) werden bijna 800 projecten ingediend uit meer dan 29 landen.

Durf en creativiteit

Durf en creativiteit staan centraal in de Antalis Interior Design Award, aldus de organisatie. De wedstrijd bekroont de mooiste projecten die sinds 1 februari 2020 zijn afgerond of nog in een afrondingsfase zijn. Professionals kunnen deelnemen in vijf categorieën: Horeca, Detailhandel, Kantoor, Woning en Openbare gebouwen.

Wit model

Voor professionals en studenten die geen voltooid of lopend project hebben om in te dienen, stelt Antalis blanco 3D-modellen beschikbaar die ze kunnen invullen met oplossingen uit het Coala-gamma. Voor deze editie is het witte model een kantine.

Wie geen project heeft om in te dienen, kan een blanco 3D-model van een kantine invullen met oplossingen uit het Coala-gamma.

Winnaars

Een internationale jury gaat de projecten beoordelen en de meest creatieve projecten selecteren. Uiteindelijk zullen twaalf winnaars worden uitgekozen, die in maart 2023 bekend worden gemaakt en de prijs ontvangen op 30 maart 2023 in Parijs.

Extra prijzen

Antalis heeft naast de categorieprijzen een aantal extra awards toegevoegd, passend bij de huidige trends. Dit zijn de ‘Special Interior Film Prize’, de ‘Special Windows Film Prize’ en de ‘Special Sustainable Prize’ (bij gebruik van een van de milieuvriendelijke producten met meer dan twee sterren in het Antalis Green Star System). Daarnaast is er een prijs voor het meest originele patroon dat wordt toegekend aan twee creatievelingen. Deze winnaars kunnen hun origineel patroon af laten drukken op een Coala-materiaal naar keuze.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.