Signnieuws

Avery Dennison Graphics Solutions Europe onthult vijf nieuwe producten op Fespa 2017. Het betreffen de digitale wrapserie MPI 1105 en een range van andere voertuig en architectural oplossingen.

Zoals een 5600 LD Translucent Films, een film met hoge opaciteit om bestaande graphics te bedekken, Facade Film voor gebouwen en 18 nieuwe Supreme Wrapping Film kleuren.

Wrapfilms

De nieuwe Avery Dennison MPI 1105 Wrapping Series neemt een prominente plaats in. Testen uit een benchmark onderzoek liet zien dat zes onafhankelijke installateurs de montage 17% sneller deden dan met alternatieve materialen, en dat MPI 1105 meer comfortabel is, verschuifbaar en herpositioneerbaar.

Tevens voegt de fabrikant 18 nieuwe kleuren toe aan zijn Avery Dennison Supreme Wrapping Film serie, die daardoor meer dan 100 kleuren omvat.

Architectuur

Oliver Guenther, marketingdirecteur Avery Dennison Graphics Solutions Europe, zegt dat architectuur eveneens stevig op de agenda staat met de nieuwe Facade Film en de nieuwe translucent films voor ledverlichting. “Wij brengen steeds meer materialen op de markt om werkelijk andere interne en externe looks voor gebouwen te creëren. Dit jaar laten wij op de vakbeurs zien aan montagebedrijven en foliespecialisten hoe de verschillende opties, zoals getextureerde afwerkingen, kunnen worden gebruikt om je te onderscheiden van de concurrentie.”

Avery Dennisons merk Mactac is eveneens op de beurs aanwezig in Hal B4, stand D20.

Avery Dennison – Hal B7, stand C40

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.