Signnieuws

Op Fespa 2017 zal HP haar graphics arts oplossingen op het gebied van digitale printtechnologie laten zien en een breed scala aan applicaties.

Zo zal HP op de stand veel toepassingen van digitaal printen tonen, waarbij de bezoeker de suggestie heeft dat hij ronddwaalt in een ‘winkelcentrum’. De stand zal onder andere high-end retail setups bevatten tot een koffiecorner en aangeklede gangpaden in een ‘supermarkt’.

Voorts is er op de stand meer informatie te vinden over de interieur- en decoratiemarkt met behang, nieuwe textielen en soft signage-oplossingen. Gerenommeerde ontwerpers geven inspiratie in de Designer lounge.

Ecosysteem

HP zal voor de eerste keer een nieuwe, innovatieve, industriële oplossing tonen voor de productie van signs en een nieuw ecosysteem waardoor een efficiënte end-to-end workflow mogelijk is. Deze wordt vergezeld door ‘tools’ die klanten van HP kunnen gebruiken om hun business verder te laten groeien.

Carlos Lahoz en Thom Brown, inktexperts van HP, zullen middels live demonstraties de kracht tonen van de originele HP inkjettechnologie en het verschil laten zien tussen latex en solvent inkten.

Productportfolio

Voorts is een groot deel van het productportfolio van HP aanwezig zien. Onder andere zijn de volgende printers te zien: HP Scitex 17000, HP Latex 365, HP Latex 570, HP Latex 315, HP Latex 335, HP Latex 1500, HP Scitex FB750, HP paginabrede XL 8000 en Fotoba Cutter, HP PageWide XL 5000, HP DesignJet 5600 en de HP DesignJet 6800.

HP – Hal A1, Stand D15

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.