Signnieuws

Fespa België organiseert op 19 juni voor de eerste maal het Belgisch Kampioenschap Carwrapping. De winnaar vertegenwoordigt België op de World Wrap Masters op de Fespa-beurs van 21 tot 25 oktober 2021 in Amsterdam.

Fespa België zoekt talent van eigen bodem die zowel qua design als uitvoering in het oog springt. Een professionele speler in de markt die design, productie en wrapping in eigen huis kan verzorgen en een ambassadeur is om het vakmanschap van het carwrappen in de kijker te zetten.

Hoe deelnemen?

Je kunt deelnemen door de organisatie te overtuigen van je creativiteit en je wrappingskills aan de hand van een filmpje van maximaal 5 minuten. Breng het volledige proces – van design tot productie en wrapping – in beeld. Je mag ook bestaande realisaties in het filmpje verwerken.

Inschrijven kan tot en met zondag 16 mei. Klik hier!

Wat te winnen?

De winnaar mag deelnemen aan de World Wrap Masters in Amsterdam en ontvangt een cheque van 2.500 euro. Dit zal 50 procent cash zijn en 50 procent als waardebon aan wrapfolies.

De tweede finalist ontvangt een cheque van 1.000 euro. Degene die beslag legt op de derde plaats krijgt een cheque van 500 euro en de nummers vier en vijf krijgen elk een cheque van 250 euro. Deze cheques zullen in de vorm van waarbonnen zijn.

Finale

De vijf finalisten worden bekendgemaakt op donderdag 20 mei. De finale van de Belgian Wrap Masters zal plaatsvinden op zaterdag 19 juni te Mechelen.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Duurzamer produceren?

Wilt u duurzamer produceren, maar weet u niet hoe te beginnen?
Volg onze online kennissessie 'Duurzaam omschakelen met verwisselbare media''.
Een initiatief van PIXIA B.V. i.s.m. Sign+ Magazine, Probo.nl en Van As.

Woensdag 26 mei | Deelname is gratis