Signnieuws

Binnen de groep Sign.NL op LinkedIn is een discussie ontstaan over nut en noodzaak van een onderzoek naar cijfers in de signbranche. Heeft u hier behoefte aan of vindt u het allemaal flauwekul? Geef uw mening.

De discussie is aangezwengeld door Remy de Jong, directeur/eigenaar van De Jong Reclame en Partners B.V. Hij gaf aan op zoek te zijn naar branchecijfers, zoals de gemiddelde omzet per werknemer, gemiddelde loonkosten en gemiddelde winstpercentages. "Hiermee wil ik vergelijken hoe we het als bedrijf doen ten opzichte van de branche als geheel."

'Ben ik de enige?'
Door verschillende forumleden wordt De Jong gewezen op het salarisonderzoek en uurtariefonderzoek van Si'bon, maar dat is niet uitgebreid genoeg om een echte benchmark te kunnen maken. En dat is wat De Jong graag wil. Daarom rijst bij hem de vraag: "Zijn signmakers wel geïnteresseerd in deze cijfers of ben ik de enige?"

Poll
Om te peilen hoe groot de animo onder signbedijven is om branchecijfers boven water te krijgen, heeft De Jong op LinkedIn een poll aangemaakt (klik hier: https://polls.linkedin.com/p/76338/eeqdj ). Laat weten of u het noodzakelijk vindt dat de signbranche meer inzichtelijk wordt in cijfers.

U zit niet op LinkedIn? Geen nood, op www.sign.nl hebben we de poll ook geactiveerd (klik hier).

Commentaar
Misschien kunt u als commentaar tevens aangeven of u bereid bent mee te werken aan zo'n anoniem onderzoek. Want dat is de consequentie als we dit met z'n allen belangrijk vinden!

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.