Signnieuws

De onlangs gelanceerde nieuwe softwaregeneratie 23.1 van OneVision bezorgt printserviceproviders een ruimere on-demand automatisering van productieworkflows. Volgens het automatiseringsbedrijf is met het zogenoemde ‘station-concept’ de koers uitgezet naar nog meer ondersteuning bij dynamische productiebesturing.

Station Concept OneVision

‘Intelligent jobtracking’ in alle productiestappen

Met de nieuwe softwareversie ondersteunt OneVision de gehele productiecontrole van orderinvoer tot logistiek. Door de nieuw ontwikkelde functie kunnen instructies en informatie over specifieke werkstappen automatisch worden doorgegeven aan gebruikers op verschillende productiestations. Als live feedback naar het workflowmanagementsysteem kunnen gebruikers op de stations de implementatie van processtappen vastleggen volgens taakspecificaties. Hierdoor kunnen printserviceproviders op transparante wijze de productiestatus van hun producten digitaal volgen, meldt het bedrijf.

Meer dashboards

Naast het optimaliseren van de gebruiksvriendelijkheid is het workflow management systeem van OneVision in de nieuwe versie ook uitgebreid op het gebied van maatwerk van dashboards. Om aan de vereisten van verschillende gebruikersrollen te voldoen, kunnen nu extra dashboards worden geconfigureerd. Om nog preciezer en dus hulpbronnenbesparend nesten in de grootformaatsector mogelijk te maken, kunnen nu ook automatisch markeringen tussen objecten worden geplaatst. Als verdere verbetering wordt de lengte van de snijlijn na het nesten als taakeigenschap verschaft voor het achteraf berekenen van de benodigde tijd en de snijkosten.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.