Signnieuws

Organiseer een virtuele beurs met de beleving van een fysieke. Deze uitdaging gaat Fespa Nederland aan met de End Of Year Virtual Fair a.s. donderdag 10 december. Er zijn nog enkele plaatsen.

Live presentaties simultaan uitgezonden vanuit diverse locaties.

Tijdens het event introduceert Fespa Nederland – in samenwerking met Bano Events – een aantal beurstechnieken, waardoor iedere bezoeker zelf zijn programma kan samenstellen en bepaalt van welke leveranciers men een presentatie wil bijwonen. Nieuw is ook de Netwerk Carrousel, een virtuele ‘speeddate’ tijdens de pauze, waarin de bezoekers ook elkaar kunnen spreken.

Benieuwd hoe het eruit gaat zien? Onderstaande video geeft een impressie.

Vijf partners

Aan deze eerste editie werken vijf Fespa Nederland-partners mee, elk vanuit hun eigen showroom of democenter: Agfa, Mehler Texnologies Airtex, MultiPress, Pixia, Zünd. Tijdens het standbezoek kunnen bezoekers vragen stellen. Daarnaast zijn er presentaties in de virtuele ‘grote zaal’ en is er gelegenheid tot onderling contact in de digitale ‘foyer’.

Winnaars Fespa Award

De twee Nederlands Fespa Award Gold Winners 2020 zullen beide acte de présense geven tijdens de ‘End Of Year Virtual Fair’. Schitterend uit Diemen werd winnaar in de categorie ‘Glass, Ceramic, Metal and Wood Products’. Eigenaar Erik Winkler vertelt op 10 december in de ‘Grote Zaal’ over het prijswinnende project en over de producten en technieken van dit bijzondere bedrijf. Namens Vermeulen & Vermeulen Reclame uit Nieuwkuijk, winnaar in de categorie ‘Wrapping’, zal eigenaar Marcel Vermeulen vertellen over dit veelzijdige bedrijf. Kijk hier voor het volledige programma.

De twee Nederlands Fespa Award Gold Winners 2020 zijn sprekers tijdens de ‘End Of Year Virtual Fair’.

Aanmelden

Het event is toegankelijk voor iedereen uit de wereld van visuele communicatie. De beurs begint om 9.30 uur en duurt tot 13.00 uur. Deelname is gratis.
Aanmelden kan hier.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Duurzamer produceren?

Wilt u duurzamer produceren, maar weet u niet hoe te beginnen?
Volg onze online kennissessie 'Duurzaam omschakelen met verwisselbare media''.
Een initiatief van PIXIA B.V. i.s.m. Sign+ Magazine, Probo.nl en Van As.

Woensdag 26 mei | Deelname is gratis