Signnieuws

Op vrijdag 3 april werd Blomsma Print & Sign te Zoetermeer bezocht door staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Jetta Klijnsma. Met dit werkbezoek wilde Klijnsma het gesprek aangaan met een sociaal betrokken onderneming waarbij investeren in mens en maatschappij is verankerd in de beleidsvoering van het bedrijf.

Het thema van het bezoek was 'Een leven lang leren'. Na een uitleg en rondleiding door het bedrijf heeft de staatssecretaris gesproken met een aantal medewerkers van Blomsma. Als onderneming biedt Blomsma kansen aan stagiairs en kwetsbare groepen (allochtonen, arbeidsbeperkte personen, ouderen) in de maatschappij om zich verder te ontwikkelen in hun carrière.

"Als onderneming is het noodzakelijk om geld verdienen", aldus directeur Willem Heijboer. "Tegelijkertijd geeft het ons voldoening om te investeren in gemotiveerd personeel ongeacht hun beperkingen of uitdagingen." Daarnaast is Blomsma actief betrokken om afstemmingen tussen bedrijfsleven en onderwijs te bereiken.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.