Signnieuws

BrightSign LLC, gespecialiseerd in mediaspelers voor narrowcasting, heeft aangekondigd dat Panasonic de nieuwste versie van hun AcroSign CMS heeft geïntegreerd met BrightSign.

“Panasonic AcroSign is een leider op de Japanse CMS-markt en we zijn verheugd dat AcroSign versie 3.0 nu is geïntegreerd met BrightSign-spelers”, zegt Jeff Hastings, ceo van BrightSign. “Het partnerschap maakt verbluffende visuele kwaliteit mogelijk voor installaties met meerdere schermen. De AcroSign-cloudservice voegt uitgebreide beveiliging toe voor klanten.”

Controle

AcroSign versie 3.0 maakt controle mogelijk van narrowcasting-oplossingen, mogelijk gemaakt door BrightSign-spelers. Het nieuwe platform biedt gebruiksvriendelijke functies zoals een webinterface met slepen en neerzetten, bewaking op afstand en flexibele afspeellijstfuncties. AcroSign is geïnstalleerd om inhoud op videoapparaten te bedienen, van 4K-schermen tot videowalls tot projectoren, en creëert buitengewone visuele ervaringen met verbeterde synchronisatie.

Marktleider

BrightSign LLC, de wereldwijde marktleider in mediaspelers voor narrowcasting, heeft zijn hoofdkantoor in Los Gatos, Californië, met kantoren in Europa en Azië. BrightSign produceert mediaspelers en levert gratis software en netwerkoplossingen voor de commerciële digital signage-markt wereldwijd en bedient alle verticale segmenten van de digital signage-markt.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.