Signnieuws

Si’bon zet de signbranche op de kaart tijdens de BedrijfsautoRAI, die van 17 tot en met 21 april in Amsterdam wordt gehouden. Op een prominente stand bij de ingang van de hal worden dagelijks carwrap demonstraties gegeven en fullcolourprints uitgedeeld.

Elke dag verzorgt een bij de brancheorganisatie aangesloten leverancier uit de signbranche een carwrapdemonstratie, die volledig door hen wordt gesponsord: dag één de firma Nauta Sign met GrafiWrap, dag twee 3M Nederland, dag drie de firma Tripa met KPMF carwrapping films en MACtac tuningfilms, dag vier de firma BührmannUbbens Sign & Display met folie van Avery en de laatste dag de firma Spandex Benelux met producten van 3M Nederland.

Samples

Daarnaast produceert Screen Products Benelux alle beursdagen fullcolour prints met een Roland-printer die als samples worden weggegeven.

Promoten

Er worden op dit automotive event in totaal zo’n 70.000 bezoekers verwacht. Het promoten van de signbranche bij het grote, maar zeker ook het zakelijke, publiek is het doel voor de aanwezigheid van Si’bon. Naast de demonstraties wordt door middel van een presentatie op een lcd-scherm getoond hoe divers de signbranche is en wat voor producten een signbedrijf zoal maakt.

Signature

Ook brengt Si’bon een nieuwe Signature uit in een oplage van 25.000 stuks met een speciale RAI-editie (7.000 stuks) die daar ter plekke wordt uitgedeeld.

Wie toch al van plan is de BedrijfsautoRAI te bezoeken, moet zeker even langs de stand van Si’bon, standnummer 03.311.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *