Signnieuws

Cibap in Zwolle, dat opleidt voor een baan in de creatieve industrie, houdt eind deze week haar open dagen. Het is mogelijk zowel fysiek – de Cibap Safari XXL – als vanuit huis via een online platform de open dagen te beleven.

Op Cibap vakschool voor vormgeving is onder andere de opleiding Signmaker te volgen.

Op vrijdag 28 januari van 14.00 tot 20.30 uur en zaterdag 29 januari van 10.00 tot 16.00 uur organiseert Cibap vakschool voor vormgeving open dagen voor toekomstige studenten, ouders en belangstellenden.

Cibap Safari XXL-editie

Tijdens dit weekend worden er twee dagen lang doorlopend rondleidingen aan kleine groepjes door het schoolgebouw gegeven, de Cibap Safari XXL-editie. Op deze manier kunnen bezoekers corona-proof worden ontvangen. Ook is het mogelijk om de open dagen vanuit huis te beleven via een online platform.

Topopleiding

In de Keuzegids MBO 2022, die onlangs verscheen, ontvingen vijf van de acht opleidingen op het Cibap het predicaat ‘topopleiding’. Ze behoren daarmee volgens de gids tot de beste van het land.

Het Cibap scoorde uitzonderlijk hoog als het gaat om de opleidingen Ruimtelijk Vormgever (niv. 4), International Creative Business Developer (niv. 4), Mediamaker (niv. 3), Filmmaker/AV (niv. 3) en Signmaker (niv. 3). De opleiding Mediavormgever (niv. 4) werd daarnaast met vier van de maximaal vijf sterren beoordeeld.

Aanmelden noodzakelijk

Meer informatie over de open dagen van Cibap vakschool voor vormgeving en mogelijkheid tot aanmelden (is verreist) is op de website te vinden.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.