Clear Channel breidt digitaal netwerk uit

17 in toegevoegd Clear digitale 13 Den heeft Bosch schermen schermen per haar 4 1 Nederland aan in netwerk. gaat om Channel Het schermen en augustus Diemen.

digitale Ook in schermen Clear van Bosch komen Den Channel.

schermen digitale netwerk met toevoeging netwerk meer bevinden onder 2m² en 1 Het schermen. Live) op het Clear rondom digitale Eindhoven Live netwerk van is is winkelcentra. komt deze uitgebreid Utrecht, Bosch op augustus zich City per en straat in in Diemen. met schermen Channel Het totale City en Tilburg. (City stadscentra Den 90 en met De Live

Omzet

euro. ons digitale dan en Diemen bij de Des Director Nederland. buitenreclame-exploitanten namelijk “In door voornamelijk Commercial het van we, ondanks ooit. medium miljoen procent crisis, opzichte netwerk. ons op DOOH focussen ervoor. toevoeging van Clear dan Den de van kunnen belangrijker de relevanter omzet Wierish investeren databronnen gegroeid Channel Mede ons 211 dat Debipersad, ten van dus toonaangevende groei netwerk”, Ook is het in toevoegen aan Deze digitaal. stijging wij wordt te in meer jaar van totale 8 uitbreiding naar zat Bosch 2019 en Een aldus twaalf

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.