Signnieuws

Aluminium Composiet Sandwich platen (ACM) worden steeds vaker gebruikt in uiteenlopende marktsegmenten, waaronder de signbranche. Comhan heeft een CNC freesmachine in gebruik genomen die dit materiaal kan verwerken.

De toepassingsmogelijkheden van ACM platen zijn groot. Het lichtgewicht en eenvoudig te verwerken materiaal is in combinatie met systeemprofielen op te bouwen tot uiteenlopende producenten.

ACM Platen
Door samenwerking met Almaxco Composites kan Comhan uit voorraad een uitgebreid assortiment ACM platen leveren. De platen zijn standaard leverbaar in wit/wit, wit/silver en brushed en zijn ook direct verkrijgbaar in de formaten 3050×2000 en 4050×2000 mm. Daarnaast levert Comhan een assortiment hulpprofielen. Speciale ACM finish op aanvraag: Nano-anti graffiti, FR Fire resistent.

 

Freesmachine
Om de dienstverlening verder te optimaliseren, heeft het bedrijf een nieuwe CNC freesmachine in gebruik genomen, met een verwerkingsafmeting van 4050 x 2000 mm. Hiermee kan Comhan freeswerk in zowel ‘vol aluminium' als in ACM platen aanbieden.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.