Signnieuws

Color Concepts meldt dat de nieuwe HP Latex 700 en 800-Series zijn toegevoegd aan het HP Latex Certification Program. Materiaalfabrikanten kunnen hun media laten certificeren voor deze nieuwe latexprinters in de Color Concepts labs in Europa of Noord-Amerika.

HP Latex 800W met witte inkt.

Thomas Degenfeld, Strategic Partnership Manager bij Color Concepts: “We zijn trots integrale partner te zijn voor de HP applicaties en R&D-teams. Eigenaren van drukkerijen kunnen kant-en-klare oplossingen verwachten met de nieuwe generatie HP latexinkten. Namens HP hebben we een breed scala aan media getest en profielen gemaakt waarmee print service providers hun aanbod kunnen uitbreiden naar steeds meer toepassingen.”

Verdere uitbreiding

Net als de vorige certificeringsprogramma’s, werkt Color Concepts met HP samen voor de verdere uitbreiding van het latexprinterportfolio. Qian Li, WW Applications Development Manager bij het HP WW Large Format Printer Design Center in Barcelona: “We zijn verheugd dat de HP Latex 700 en 800 printerseries worden toegevoegd aan het media-certificatieprogramma van Color Concepts. Daarmee bouwen we voort op tien jaar samenwerking tussen de twee bedrijven.”

De complete HP Latex 700 en 800-Series

HP Media Solutions Locator

Roeland den Hertog, Global Sales Manager bij Color Concepts, meldt dat het certificeringsprogramma voor de HP Latex 700 en 800-Series inmiddels beschikbaar is via de website. Materiaalfabrikanten afkomstig uit de hele wereld kunnen hun media in de laboratoria van Color Concepts laten certificeren. De profielen komen vervolgens beschikbaar om te downloaden op de HP Media Solutions Locator en in het bedieningspaneel op de printers.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.